Meld je aan voor De Twerk Workshop

5/5

Altijd al willen leren twerken? Grijp NU je kans en meld je vandaag nog aan. 

Kosten: 27 euro per persoon
Datum: Zaterdag 15 Februari 2020
Tijd: 18:00 tot 22:00hr (incl. afterparty)
Location: Avenue Nine Rotterdam

Waarom onze Twerk Workshop?

  • Basis technieken Twerken
  • By Bami, docent uit London UK
  • 1,5 uur durende workshop
  • Zowel mannen als vrouwen zijn welkom
  • Lot's of fun including afterparty

Voor vragen neem contact op via +31619191144

Meet Bami!

Succesvolle vrouwelijke dansondernemer Bami, leider van Bam Bam Boogie en Twerk After Work-danslessen in London en Dublin. 

Ze werkte voor het #1 bedrijf ter wereld. Maar iets voelde niet goed. Ze wilde iets meer, dus ging ze naar de sportschool.

Maar dat loste het probleem slechts heel even op. Gefrustreerd door het gebrek aan diversiteit in haar lokale sportschool, besloot ze het heft in eigen handen te nemen door haar liefde voor dans te delen met haar collega’s.

Het woord verspreidde zich als een lopend vuurtje en werd binnen een paar maanden een sociale media-sensatie met haar levendige energie en leuke lesvideo’s. Voordat ze het wist, werd ze uitgenodigd om overal ter wereld les te geven in plaatsen als Brazilië, Canada, Nederland en de VS. 🇬🇧 🇮🇪 🇧🇷 🇨🇦 🇳🇱 🇺🇸

Sindsdien zijn meer dan 2.000 mensen (en steeds meer) geïnspireerd door Bami’s aanstekelijke liefde voor het leven en haar verhaal van bloeien tegen alle verwachtingen in.

Locatie Avenue Nine

Avenue Nine bevindt zich in het Monumentaal pand Westerlijk Handelsterrein aan de Van Vollenhovenstraat 15 Unit 9, 3016 BE Rotterdam

Wij Hebben Steeds Nieuwe Workshops

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

VOLG ONS

Scroll to Top